IN FERNEM LAND

John Osborn, canta Rossini.


 John Osborn - Almaviva

Ja us vaig parlar de John Osborn, el jove tenor que vaig tenir l’oportunitat de veure en la famosa Juive del febrer passat, a l’Òpera La Bastille de París.

John Osborn va guanyar a l’any 1994 el “Metropolitan Opera National Council”. Va debutar a l’any 1999 a l’òpera de Seattle cantant el Tamino, l’any vinent hi tornarà amb l’Arturo de I Puritani.

Darrerament ha cantat, a part del Príncep Leopold de La Juive a París, el Comte d’Almaviva de Il Barbiere di Siviglia a l’òpera de San Francisco, Don Ramiro de La Cenerentola a Gènova, a Dresde el Nemorino, a Florida el Tonio de La Fille du Regiment. En aquests dies està cantant el Iopas de Les Troyens a Ginebra.

Els seus propers compromisos son el Ferrando de Così fan tutte a Miami (novembre/desembre 2007), el Arnoldo del Guillaume Tell a Roma dirigit per Antonio Pappano (novembre 2007), Il Conte d’Almaviva a Dresde, dirigit per Frizza al abril del 2008 i el Don Narciso de Il Turco in Italia a Berlín, el juny del 2008.   

Ara el podreu escoltar cantant el Cujus Animam del Stabat Mater de Rossini, dirigit per Semion Bychkov. 

Un comentari

  1. colbran

    Esta voz pastosa y uniforme en todo el registro le va de maravilla a las óperas serias de Rossini. De momento que se dedique a las ligeras, pero pronto podrá hacer incursiones en los diez títulos que Rossini escribió para Isabel Colbran.
    En este aria está fantástico de legato, respiración y agudo, por algo me gustó tánto en “La juive” de Paris.
    Le espera un carrerón.

    M'agrada

Deixa un comentari